Fri frakt ved ordre over 550,- / Ellers 99,- i frakt / Rask levering / Valgfri betalingsmetode

BIRK Silkemyk såpe Sitrusfrukt

  • 169,-

BIRK Silkemyk såpe Sitrusfrukt er tilsatt fruktpulver apricos, tindvedolje og olivenolje. Såpen har silkemyk tekstur og eteriske oljer av grapefrukt og appelsin

På lager
Del

BIRK Silkemyk såpe er en unik vispet såpe som er basert på den unike Stephenson`s OPC badebutter og tilsatt eteriske oljer og dufter, fruktpulver og edle oljer. 

BIRK Silkemyk såpe Sitrusfrukt er tilsatt fruktpulver apricos, tindvedolje og olivenolje. Såpen har silkemyk tekstur og eteriske oljer av grapefrukt og appelsin. 

Om ingredienser:

Olivenoljen er nærende, mykgjørende og beskyttende. Oljen inneholder E-vitamin steroler som skvalen og fytosterol.

Tindvedolje er rik på karoten, C-vitamin, E-vitamin og palmitolsyre. Bra til tørr, voksen og følsom hud. Kan redusere fargen på pigmentflekker. Virker sårhelende, bakteriedrepende og øker blodsirkulasjonen i huden.

Grapefrukt eterisk olje er bra ved fettansamlinger og celluliter. Renser og er antiseptisk, strammer opp og styrker huden og stimuleler lymfesirkulasjon. Virker oppløftende når du føler deg nedfor.

Appelsin eterisk olje hjelper til med å holde på fuktigheten og øker regenerasjonen av huden gjennom sitt innhold av karotin. Fin til voksen hud. Den  stimulerer blodsirkulasjonen og er bra mot celluliter, væskeansamling. Den gjør ikke (som andre citrusoljer av skall) huden lysømfintlig.

INCI: Glycerin, Aqua, Sorbitol, Exempt Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Olea Europea, Hippophae Rhamnoides, Citrus x Paradisi, Citrus sinensis.